Johdantokurssit

04042008018

Oulun Mindfulness ry:n toimintaan osallistuminen tapahtuu johdantokurssin kautta. Johdantokurssilla opetellaan erilaisten meditaatioharjoitusten perusteet ja harjoitellaan niitä käytännössä. Lisäksi keskustellaan harjoituksen käytännöistä ja toiminnan suuntaviivoista ryhmässämme.

Johdantokursseja on kahdenlaisia. Kaksi kertaa vuodessa (tammikuussa ja syyskuussa) järjestetään suurempia kursseja, jotka alkavat parin tunnin johdatuksella. Tämän jälkeen meditaatiota harjoitellaan ryhmän viikkoistumisissa kuukauden ajan. Tänä aikana on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen. Lisäksi järjestämme kysynnän mukaan minijohdantoja.

Johdannot maksavat 40e ja niihin sisältyvän kuukauden mittaisen harjoitusjakson jälkeen on mahdollista liittyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi.

Johdantokurssille ei tarvitse ottaa mukaan muuta kuin väljät vaatteet, joissa on hyvä istua ja liikkua. Mitään esitietoja meditaatiosta ei tarvita. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten kannattaa varata paikka ajoissa – johdantoon voi osallistua vain ennakkoilmoittautumisen kautta! Osallistumismaksun voi maksaa etukäteen tilillemme tai käteisellä kurssin alussa. (Muista käteismaksussa varata tasaraha.)

Johdantokursseja järjestetään pääsääntöisesti syyskuussa ja tammikuussa. Ilmoitamme tapahtumista ja kursseista tarkemmin yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Leave a Reply